Seger för Dam A

Efter en lite tuff period så var det ett pånyttfött Damlag som idag mötte Västervik på hemmaplan, ett revanschsuget hemmalag tog kampen och framförallt skapade man bra lägen genom ett vasst omställningsspel. Louise Andersson skjuter 1-0 till Frödinge genom ett distansskott och sedan fyller Felicia Arvidsson på med både 2-0 och 3-0,  två mål som hon har krigat sig till och hon gör idag sin bästa insats hittills i Frödingetröjan. Västervik reducerar sedan en gång i den första halvleken och en gång i den andra. Matchen innehåller mycket ställningskrig och det var tufft, tätt och jämt. Frödinge vinner till slut med 3-2 på grund av att man stundtals visar klass framåt, en enorm arbetsinsats samt Pernilla Einarssons målvaktsspel. Hon var tillsammans med den vikarierande mittbacken Amanda Sundberg bästa hemmaspelare, dock ska hela kollektivet lyftas fram för en bra arbetsinsats. Nu laddar vi för U-lagets sista match som är imorgon tisdag på hemmaplan.

Laget: Pernilla Einarsson - Josefine Eriksson, Sandra Edlund, Amanda Sundberg, Emma Djurstedt - Nettan Lind, Alice Andersson, Louise Andersson - Tuva Cederlöv, Louise Pettersson, Felicia Arvidsson - Sanna Larsson, Emmy Kallström, Caroline Thoresson.