Seger mot DSK

FBSK började matchen bra, man visade upp en härlig aggressivitet och man visade prov på riktigt vassa och effektiva omställningar. Anton Proos och Niklas Gunnarsson visade sig vara riktigt spelsugna och hade ett strålande samarbete under den första halvleken. Redan i den femtonde minuten hade "Nicke" ett friläge efter passning från Proos men den gången räddade målvakten. Minuten senare skulle dock Frödinge spräcka nollan, Anton Proos gör ett mycket fint inspel från sin kant och i straffområdet kan en fri Niklas Gunnarsson slå in 1-0. Frödinge fortsätter att hålla i taktpinnen och under den första halvleken är man klart bättre än Djursdala som var förvånansvärt bleka. Efter cirka tjugo minuter skulle 2-0 komma och den här gången var det omvända roller. En blixtrande snabb och riktigt fin omställning avslutas med att Anton Proos blir helt fri och enkelt kan rulla in 2-0. För den sista passningen stod som sagt Niklas Gunnarsson. "Nicke" fick även i slutet av halvleken ett gyllene läge att uttöka ledningen men skottet gick mitt på målvakten. Den första halvleken slutar 2-0 till Frödinge och de siffrorna kunde ha varit betydligt större.

I den andra halvleken är inte FBSK-domninansen lika påtaglig utan DSK lyfter upp spelet ett aning. Det är ändå Frödinge som skapar målchanserna, Emil Johnson och Alexander Swartz står för varsin riktigt bra inviduell prestation men tyvärr fick de inte till sina avslut. 3-0 skulle dock komma, Emil Johnson kan i slottet enkelt slå in bollen i mål efter ett fint inlägg från Anton Proos. Strax efter reducerar Djursdala men det spred sig ingen panik i FBSK, istället fortsätter man trumma på och med tio minuter kvar gör Dick Johansson 4-1 efter en fin passning av Emil Johnson. Niklas Gunnarsson fastställer sedan slutresultatet till 5-1 efter att han förvaltat lekkamraten Anton Proos fina inlägg. FBSK vinner med 5-1 och man gör det rättvist då man för dagen var det klart bättre laget, på plussidan finns att man återigen är väldigt bra i försvarsspelet samt att man var sylvassa i sina omställningar. Alla gör det bra men ett litet extra plus till Dick Johansson som löpte kopiöst matchen igenom.