Seger mot Målilla/Mörlunda

Det var en ganska märklig inledning på matchen, Målilla/Mörlunda hade mer kontroll på spelet i början och hade mer boll än FBSK. Men det var Frödinge som i form av vassa omställningar skapade chanserna. Ove Nilsson, Niklas Gunnarsson och Anton Proos var ständigt ett hot och skapade flera fina lägen. Hemmalaget tog även över spelet ju längre halvleken gick och efter 35 minuter kommer 1-0. Ragnar Styrbjörn hittar Ove Nilsson med en fin djupledsboll och på hans avslut lämnar målvakten en retur som Niklas Gunnarsson slår in i öppet mål. Efter målet fortsätter hemmalaget att skapa och Ove och Niklas har ytterligare varsin chans att utöka ledningen men "Nicke" skjuter i burgaveln och Oves avslut går mitt på målvakten. Istället kommer 1-1 i något som kan likna en kalldusch, ett misslyckat inlägg som seglar in över Tobias Thuresson i FBSK-kassen. Halvtid 1-1.

I den andra halvleken var det spel mot ett mål, FBSK för matchen och man fortsätter att skapa mängder av chanser. Målilla skapade en chans och den var dock väldigt nära att resultera i mål, men "Tobbe" gör en finfin räddning och istället vänder spelet och Ove Nilsson hittar Emil Johnson som säkert sätter 2-1 till hemmalaget. Fem minuter senare kommer spiken i kistan, Johan Carlsson slår en riktigt fin frispark som Emil Johnson nickar i mål till 3-1, Emil tvåmålsskytt. Under den sista kvarten har sedan Frödinge fler bra lägen att utöka ledningen, Ove Nilsson, Ragnar Styrbjörn och Ludvig Bohman hade alla bra chanser men bollen ville inte in någon mer gång. Matchen slutar 3-1 till FBSK, spelmässigt var det ingen höjdarmatch men FBSK för matchen och 3-1 var kraftigt i underkant. Plus till backlinjen och mittfältskämpen Johan Carlsson som på nytt gjorde en imponerande insats.