Seger mot Torpa

Första halvleken var fotbollsmässigt riktigt bra från båda lagen, det var två lag som ville spela fotboll och även om det inte skapades så många farliga målchanser så var det som sagt bra spel. Halvleken var också väldigt jämn, Torpa visade stort tålamod och fick ofta vända hem eftersom att Frödinge täckte av ytorna och hade en hög press. Frödinge gick det lite snabbare för men man fick inte riktigt till det sista och första halvlek slutar 0-0.

Den andra halvleken liknar den första på så sätt att det bjuds på bra fotboll, men skillnaden är att det är ett lag som tar över mer och mer, Frödinge. Man gör en riktigt riktigt bra halvlek. Man har dels ett nästintill hundraprocentigt försvarsspel samtidigt som man gör väldigt bra saker med bollen även offensivt. I den 55:e matchminuten tar man även ledningen genom Ragnar Styrbjörn som nickar en hörna mål, fint slagen av Anton Proos. Efter det försöker hemmalaget lyfta upp spelet lite, detta gör att det öppnas mycket ytor bakåt som bortalaget utnytjar på bästa sätt. Frödinge går inom loppet av två minuter fram till en 3-0 ledning. 2-0 gör Dick Johansson på en fin framspelning av "Ragge". 3-0 kommer efter ett riktigt fint anfall där bollen går som på ett snöre, Dick Johansson spelar ut bollen till Anton Proos som spelar in bollen till inhopparen Johan Carlsson som kämpar in bollen på ren vilja. Johan som för övrigt stod för ett riktigt bra inhopp. Sista kvarten spelas bara av och segern var aldrig hotad. Detta är en av Frödinges bästa insatser för säsongen, man visar upp ett riktigt stabilt försvarsspel och spelar bra fotboll i 90 minuter. Det ska ju även nämnas att hemmalaget Torpa också spelar en bra fotboll och sådana lag passar ju som bekant Frödinge väldigt bra. Bäste man för dagen i Frödinge var Dick Johansson. Som tyvärr är avstängd nästa match mot Gripenberg. I och med segern går Frödinge upp på en tredjeplats.