Seger över HM IS

Frödinge var den här gången på hugget från start och man tog tag i taktpinnen direkt. Man tar också ledningen väldigt tidigt genom Ragnar Styrbjörn som på Anton Proos fina hörna nickar bollen distink upp i nättaket. Efter det fortsätter bortalaget trumma på och den första halvleken går helt till Frödinge som spelmässigt gör en av de bästa halvlekarna hittils, kanske den bästa. Man släpper bollen på 2-3 tillslag hela tiden och visar upp en imponerande varation i sitt spel, man skapar även flera bra målchanser med Ragnar Styrbjörn, Jonas Dahlström och Niklas Gunnarsson i spetsen. "Nicke" som står för en väldigt bra första halvlek var någon decimeter från årets mål då han fick en crossboll från Anton Proos som han på ett tillslag skickade strax över ribban. Även defensivt såg det riktigt bra ut då hemmalaget endast hade någon enstaka halvchans. Halvtid 0-1.

I inledningen av den andra försöker Frödinge hålla upp spelet men Mariannelund/Hjältevad tar över mer och mer och spelmässigt är det hemmalagets halvlek. Men bortalaget håller dem borta från att skapa några farligare målchanser och en annan sak som Frödinge gör lika bra som i den första är att man sliter något kopiöst över hela banan. Med cirka tjugo minuter kvar får Frödinge en frispark till vänster några meter in på offensiv planhalva, Robin Blomberg slår den i första ytan och vem finns där och skarvar in den om inte Ragnar "Ragge" Styrbjörn. 0-2 och nu skulle det väl gå vägen? Hemmalaget fortsätter sin press och med 3 minuter kvar reducerar de till 1-2 genom ett fint anfall, det går inte att säga annat än att de förtjänade det målet men Frödinge håller undan och vinner med 2-1. Frödinge står för en riktigt bra kämpar/laginsats och första halvlek är riktigt riktigt bra även spelmässigt, alla ska ha beröm för sin insats men man måste nämna Ragnar Styrbjörn som var fullständigt briljant och som sliter kopiöst i 90 minuter, dessutom avgör han matchen med sina två mål.