Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Sena mål räddade poängen till Frödinge

Rikigt varmt var det på Lundavallen söndags eftermiddag. Och det var inte bara solen som värmde, spelet värmde stundtals i första halvleken. Frödinges backlinge med Nicke, Stefan, Jocke och Robban/Omar hade bra koll på anfallarna medans framförallt Herman var ett konstant orosmoment längst fram. Ett rungande stolpskott från Björn var det närmsta mål man kom i första halvleken.

Lika bra som första halvlek var, lika dåligt var det i början på andra. Det var således inte mer än rätt att bortalaget fick ta ledningen med 0-1, efter kvarten spelad, sedan en Västerviksspelare fick promenera in ostört i skottsektorn och skjuta upp bollen i krysset. Frödinge gjorde några tappra försök att  göra mål men utan att lyckas. Två tröttkörda lag stångades och med kvarten kvar hade värmen tagit ut sin rätt på hemmaspelarna. Kåre byter in sig själv och får nästan omgående slå en hörna som Björn sedan dunkar upp i nättaket.

Nu har FBSK fått medvind och skapar en rad chanser. Med två minuter är rollerna de omvända, Björn spelar fram Kåre som lurar två försvarare och placerar sedan bollen mellan benen på en utrusande keeper. 2-1! som stod sig tiden ut.

Bäst i Frödinge: Alla var bra men, Niklas G, Herman S, Stefan A (bra årsdebut) får lite mera plus.