Skön seger för damerna

FBSK Dam svarade för en helgjuten insats på nationaldagen i matchen mot FC Vetlanda. Vi startade matchen i ett bra tempo och med ett bra tryck. Nollan spräcktes efter 25 minuter när Louise Andersson satte sitt första mål för dagen. Redan i minut 32 satte hon nummer två! Därefter fick Vetlanda till en reducering, innan Clara Sohlberg-Perez gjorde en av sina ruscher på vänsterkanten och gjorde 3-1 strax före paus. En halvlek som egentligen borde ha inneburit en större ledning för Frödinge. I början av andra halvlek var nog våra tjejer en aning ofokuserade och bjöd in Vetlanda i matchen. De både reducerade och kvitterade innan vi fick ordning på spelet igen. Och hur vi fick ordning sedan; Louise Andersson hade stor show!! Hon satte både 4-3, 5-3 och 6-3 innan sedan Vetlanda reducerade till 6-4 innan matchen var slut.

En helgjuten insats av vårat lag denna soliga nationaldag! Man kan inte säga något annat än att Louise Andersson är en värdefull spelare, men fotboll är ju ett lagspel och vi har ett fantastiskt lag som idag ska ha högsta betyg!