Storförlust för A-laget

Det blev en tung onsdagkväll i Gunnebo för FBSK, när matchen var slut stod det hela 8-0 på resultattavlan. Men faktum är att den första halvleken stundtals var helt okej, framförallt anfallsmässigt hade man några fina kombinationer men precis som innan har man väldigt svårt att skapa chanser. Det närmaste man kom var ett skott över från Johan Carlsson från nära håll. Bakåt blev man väldigt hårt straffad vid förlorade närkamper och tappade uppspel, Gunnebo gör hela fyra mål i den första halvleken och de var matchen igenom betydligt hetare än bortalaget. I inledningen av den andra har FBSK en frispark i ett bra offensivt läge, men istället för reducering vänder spelet och hemmalaget gör 5-0. Ridå för FBSK som tyvärr släpper in tre mål till. 8-0 är alldeles för stora siffror, men Gunnebo vinner naturligtvis helt rättvist. För våran del kan man peka på mängder av saker som inte fungerar, men det tjänar ingenting till så länge man inte kliver in med inställningen att man vill vinna. Uppryckning krävs av samtliga. Ny match på Söndag när B-laget åker till Överum.

Laget: Mats Eriksson - Daniel Gustafsson, Anton Proos, Oskar Nilsson, Martin Gunnarsson - Alexander Ekberg, Johan Carlsson, Robin Blomberg, Emil Pettersson, Mikael Hammarquist, Robert Blomberg. Bänk: Rasmus Holm, Jonathan Andreasson, Ehsan Kazimi, samtliga inbytta.