Stöd Mötesplats Frödinge

När byggnationen av nya lokaler äntligen blev av, så stod inte Vimmerby kommun vid sitt tidigare löfte om 30% stöd enligt gällande regler. Detta betyder att det fattas pengar för att bygget med inventarier ska klaras. Vi är några som vill starta en insamling till bygget med inventarier så att FBSKs skulder kan minimeras. Vi vill med detta skänka en större summa var i pengar istället för ideellt arbete eller liknande. Mötesplats Frödinge innebär allaktivitetshus för alla, ung som gammal. Det skall finnas handikappgym, dansverksamt med mera i.  

 

Vi hoppas och tror att flera vill vara med och stötta Mötesplats Frödinge på detta sätt. Var och en får skänka vilken summa den vill, vi inleder med att skänka 5000 kronor vardera. Givarnas namn (ej summan) kommer att anslås på lämplig plats i de nya lokalerna. Ni kommer också att få en förhandsvisning i de nya lokalerna innan den officiella invigningen. Varje vecka kommer vi här på hemsidans startsida och i FBSKs Facebookgrupp att uppdatera hur mycket pengar vi fått in.

 

Vill du skänka så sätt in ditt bidrag på konto 5133-3359. Skriv ditt namn samt "till bygget" på platsen för meddelande till mottagaren, så finns du med bland givarna.

 

Lisbeth Karlsson
0492-61005


Ulf Henningsson
0492-40036


Bo Svensson

0492-43051


Anders Fröberg

0492-40293